Vi starter jagttegns undervisningen december 2020.

Læs mere eller tilmeld dig nedenfor.  

 

 

Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet

Tag jagttegn i Stenløse Veksø Jagtforening

 

Jagttegnskursus i ”Natur og Vildtpleje”, efter endt kursus vil du være godt klædt på til at gå op til den obligatoriske jagtprøve, som afholdes forår og efterår 2020.

 

 

 

Nyt hold startes op torsdag  december 2020 og forsætter til  april 2021, hvorefter jagtprøven aflægges. Teoriundervisningen foregår torsdage i tidsrummet kl. 18.30 – 21.30 og den praktiske undervisning vil foregå på jagtforeningens skydebane nogle søndage i januar, februar og marts 2020 i tidsrummet kl. 09.00 – 14.00.

 

 Om vores jagtkursus

 

Udover at blive klædt på til at tage dit jagttegn, vil du i gennem kurset få et indgående kendskab til alle jagtbare og ikke jagtbare vildtarter i Danmark. Kurset indeholder emner som vildtbiologi, jagtetik, jagtlov, våbenkendskab, sikkerhedsregler, afstandsbedømmelse, jægerhåndværk, våbenbetjening, som alle er vigtige emner at vide noget om, når du skal på jagt i Danmark.

 

 

Gennem hele forløbet vil der være indlagt små test, som sikrer vores kursister bliver klædt grundigt på til den endelige jagtprøve, der består af en teoretisk del, samt en praktisk del.

 

 

Jagt er meget andet end selve jagten, så gode historier om sjove oplevelser og hændelser er selvfølgelig også en del af undervisningen.

 

 

Praktisk info om kurset

 

-      Kurset starter torsdag 5. december 2019

 

-      Du skal være fyldt 15 år for at deltage i kurset. (Personer under 16 år kan tilmelde sig jagtprøven, såfremt de fylder 16 år i prøveåret (2020)

 

-      Personer under 18 år, kan kun aflægge prøven, såfremt der ved prøven forevises skriftligt samtykke fra forældremyndighedens indehaver(e) til, at den aflægges, samt til at jagttegn erhverves, hvis den bestås.

 

-      Personer med fast bopæl i Danmark kan tilmelde sig jagtprøven.

 

-      Tilmelding og betaling til jagtprøven og fornyelse af jagttegn skal foregå digitalt via ”Mit jagttegn” – her kræves NemID.

 

-      Kurset er på 60 timer fordelt på skydebane og i teorilokale

 

Pris for jagttegnkurset

 

-       Pris for kurset 2200 kr. inc. lærebog.

-      Patroner og prøvegebyr ca 500 kr.

 

-     Der skal indbetales et Depositum på 500 kr. før tilmeldingen er enlig.

-       Depositummet skal være foreningen i hænde senest 15 november, restbeløbet  betales senest 5 december.

-       Indbetaling skal ske til Reg. nr. 1345   konto nr. 0450018776  eller via mobilpay på nr. 937183. husk at skriv i tekstfeltet ( SVJ jagttegn samt navn)

 

 

Undervisningen forgår:

Biologilokalet på Lærkeskolen i Stenløse og på Stenløse Veksø Jagtforenings flugtskydningsbane i Veksø Mose

 

 

Du vil møde instruktører med højt engagement omkring jagt og skydning og vi kan lige nævne at én af  vores instruktører har gennem de sidste 38 år undervist i foreningens kursus i ”Natur og Vildtpleje”, så du er i helt trygge hænder. For at sikre en høj kvalitet og en historisk god beståelses procent, optages der maks. 20 deltagere.

 

Tilmelding og nærmere oplysninger

 

Tilmelding via formularen i toppen af siden

For nærmer info skriv til bestyrelsen@svj.dk

Stenløse Veksø Jagtforening

Tonny Rasmussen

Formand

© 2020 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/