Jagttegnskursus 2024

Tilmeld dig ved at udfylde nedestående

Påkrævet
Addrasse
Påkrævet
Påkrævet

Tag jagttegn i 2024.

 

 

Stenløse-Veksø Jagtforening starter 4. Januar 2024 et nyt jagttegnskursus, hvor du efter afsluttet kursus er godt klædt på til at gå op til den obligatoriske jagtprøve, som afholdes forår og efterår 2024.

Vi starter torsdag den 4. januar 2024 og forsætter til torsdag den 18. april 2024. hvorefter jagtprøven aflægges. Teoriundervisningen foregår torsdage i tidsrummet kl. 18.30 – 21.30 og den praktiske undervisning vil foregå på jagtforeningens skydebane og steder i naturen nogle lør/søndage i januar, februar og marts 2023 i tidsrummet kl. 09.00 – 14.00.

Om vores jagtkursus

Udover at blive klædt på til at tage dit jagttegn, vil du i gennem kurset få et indgående kendskab til alle jagtbare og ikke jagtbare vildtarter i Danmark. Kurset indeholder emner som vildtbiologi, jagtetik, jagtlov, våbenkendskab, sikkerhedsregler, afstandsbedømmelse, jægerhåndværk, våbenbetjening, som alle er vigtige emner at vide noget om, når du skal på jagt i Danmark.

Gennem hele forløbet vil der være indlagt små test, som sikrer vores kursister bliver klædt grundigt på til den endelige jagtprøve, der består af en teoretisk del, samt en

 

 praktisk del.

 

Jagt er meget andet end selve jagten, så gode historier om sjove oplevelser og hændelser er selvfølgelig også en del af undervisningen.

 

Igennem jagtforeningen vil du hurtigt kunne skabe dig et netværk af ligesindede og du kan deltage i alle foreningens jagtlige aktiviteter. Et års gratis medlemskab af foreningen er implicit dette jagttegnskursus.

 

Praktisk info om kurset

-      Kurset starter 4. januar 2024

-      Du skal være fyldt 15 år for at deltage i kurset. (Personer under 16 år kan tilmelde sig jagtprøven, såfremt de fylder 16 år i prøveåret (2024)

-      Personer under 18 år, kan kun aflægge prøven, såfremt der ved prøven forevises skriftligt samtykke fra forældremyndighedens indehaver(e) til, at den aflægges, samt til at jagttegn erhverves, hvis den bestås.

-      Personer med fast bopæl i Danmark kan tilmelde sig jagtprøven.

-      Tilmelding og betaling til jagtprøven og fornyelse af jagttegn skal foregå digitalt via ”Mit jagttegn” – her kræves NemID.

-      Kurset er på 60 timer fordelt på skydebane og i teorilokale

 

Pris for jagttegnkurset

-      Pris for kurset 2700 kr incl lærebøger m.m.  

Der skal indbetales 500 kr i depositum til jagtforeningens Mobilpay 937183 

( husk at skrive navn i info).

 

Undervisningen foregår:

Et skolelokale i Egedal Kommune ( nærmere om dette ) og på Stenløse Veksø Jagtforenings flugtskydningsbane i Veksø Mose.

 

Du vil møde instruktører med højt engagement omkring jagt og skydning og vi kan lige nævne at én af  instruktørerne starter på sit 42`år som foreningens underviser på vores jagttegnskursus, så du er i helt trygge hænder. For at sikre en høj kvalitet og en historisk god beståelses procent, optages der maks. 20 deltagere.

 

Tilmelding nedenfor

 

Stenløse-Veksø Jagtforening

Tonny Rasmussen

Formand

 

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/